CHCETE PODPOŘIT TENTO BLOG?

Sdílejte své náměty k výuce zasláním na email corkalenka@gmail.com. Pokud je Vám bližší finanční podpora, můžete tak učinit zasláním jakékoli částky na číslo účtu: 1027540618/5500.

Děkuji všem, kteří již tak učinili:-)

čtvrtek 1. dubna 2021

Pozvánka na webinář a pár užitečných odkazů, které se šíří internetem:-)

Čas letí... Po dlouhé odmlce píši článek, ale na další se můžete těšit hned po webináři, na který bych Vás ráda pozvala. Protože je doba taková, jaká je, připravuje Orffova společnost již třetí webinář, tentokrát se zajímavým zahraničním lektorem. Určitě neváhejte, bude to stát za to:-) Přihlašování online ZDE.


Zároveň bych Vás ráda pozvala na své češtinářské webináře 28.4. Se zážitkem v hodině, porozumím češtině aneb Čtení s porozuměním v online hodinách na 2.stupni.

A druhý Hra, zážitek tvořivost, dělá z učení radost, který proběhne na začátku května, termín ještě není zveřejněn, najdete časem na stránkách ZDE .

Ráda bych v tomto článku sdílela i pár zajímavých tipů na online zdroje. První z nich je čerstvý a překvapil mě svým výběrem skladeb. (klikněte na obrázek)


Druhý už znám od prosince, byl sdílen v mnoha facebookových skupinách, ale třeba se k Vám ještě nedostal a je to věc, která Vám spolehlivě zvedne náladu:-) a bude bavit i Vaše žáky.


Další tip se týká výborných stránek Davida Králika ze Slovenska, to si musíte projít:-) Je tam toho tolik zajímavého! Jeden příspěvek za všechny k výrobě mluvícího avatara v aplikaci Voki.


A jako poslední tip, který najdete i na těchto stránkách je aplikace Pixton, se kterou se dá čarovat. 

Pokud byste chtěli mít ucelený přehled o aplikacích, můžete se podívat na nástěnku, kterou jsem vytvořila pro potřeby naší školy, třeba Vám taky poslouží. (Klikněte na obrázek)


To je pro tentokrát vše, i když to nejsou nové nápady, doufám, že to pro Vás nebyla ztráta času:-) Na tip na online hudební výchovu typu "vzít a jít" se můžete těšit po Letňanském webináři:-) Držte se ve zdraví a sdílejte své zdroje a nápady:-)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Zajímavé odkazy:
http://www.hudebnivychova.cz/